Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Auzu pārslu cepumi ar kanēli un riekstiem
Sastāvdaļas sviests - 150 g Pagatavošana Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Tad pievieno olu un vēlreiz saputo. Miltiem pievieno cepamo pulveri, kanēli, sodu, sāli, sajauc un iesijā sviesta masā. Rūpīgi izmaisa, pievieno auzu pārslas, vēlreiz samaisa. Beigās pievieno riekstus un rozīnes. Masa sanāk lipīga, bet stingra. Pannā klāj cepamo papīru. Saveļ 2 cm bumbiņas, saplacina mazus plācenīšus un liek uz pannas. Liek cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 12-15 minūtes līdz zeltaini brūni. | |
Skatījumu skaits: 448 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |