Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Auzu pārslu cepumi ar sieru
Sastāvdaļas auzu pārslas - ½ glāze Pagatavošana Ieber bļodā auzu pārslas, uzlej vārošu ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm. Olu sakuļ ar blenderi, pievieno mīkstu sviestu un vēlreiz sakuļ. Auzu pārslām nolej lieko ūdeni, sablendē, pievieno sviesta masai. Uz smalkās rīves sarīvē sieru un pievieno sviesta masai. Sodu dzēš ar etiķi, pievieno sviesta masai. Beigās pievieno miltus un samīca mīklu. Uz galda pārkaisa miltus un izrullē mīklu, apmēram 1 cm biezu. Ar formiņām izspiež cepumus. Plātī klāj cepamo papīru, kārto cepumus, pārziež ar sakultu olu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep zeltaini brūnus. | |
Skatījumu skaits: 446 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |