Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas auzu pārslas - 1 glāze šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo. Pievieno olu, sāli un vēlreiz saputo. Auzu pārslas sajauc ar miltiem, cepamo pulveri, pievieno sviesta masai, pievieno ķirbju biezeni un samaisa mīklu. Beigās iemaisa mīklā mini šokolādes gabaliņus. Plātī klāj cepampapīru, ar karoti liek mīklu un veido apaļus cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes, līdz zeltaini brūni. Kamēr cepas cepumi, salauž šokolādes gabaliņus. Tiklīdz no cepeškrāsns izņem plāti ar izceptajiem cepumiem, uz katra cepuma uzliek pa šokolādes gabaliņam un ļauj šokolādei izkust. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 688 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |