5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Auzu pārslu cepumi ar šokolādi

Sastāvdaļas

auzu pārslas - 1 glāze
milti - 1 glāze
cukurs - ½ glāze
medus - ½ glāze
skābais krējums - ½ glāze
1 ola 
sviests - 2 ēd.k.
soda - ½ tējk.
tumšā šokolāde dekorēšanai

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo. Tad pievieno olu, krējumu, medu un vēlreiz saputo.

Miltus sajauc ar sodu, iesijā sviesta masā, pievieno nedaudz sasmalcinātas auzu pārslas un samīca mīklu. Ļauj mīklai nedaudz uzbriest.

Izrullē apmēram 3-5 mm biezu plāksni un ar formiņām spiež cepumus.

Plātī klāj cepampapīru un kārto cepumus.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 15 minūtes.

Izceptos cepumus atdzesē un pārlej ar izkausētu šokolādi.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (20.12.2017)
Skatījumu skaits: 806 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0