Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Auzu pārslu cepumi ar šokolādi
Sastāvdaļas auzu pārslas - 1 glāze Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo. Tad pievieno olu, krējumu, medu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar sodu, iesijā sviesta masā, pievieno nedaudz sasmalcinātas auzu pārslas un samīca mīklu. Ļauj mīklai nedaudz uzbriest. Izrullē apmēram 3-5 mm biezu plāksni un ar formiņām spiež cepumus. Plātī klāj cepampapīru un kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 15 minūtes. Izceptos cepumus atdzesē un pārlej ar izkausētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 499 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |