5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Biezpiena cepumi ar banāniem un āboliem

Sastāvdaļas

biezpiens - 250 g
auzu pārslas - 100 g
medus - 10 g
sula no ½ laima
1 ābols
1 banāns

Pagatavošana

Biezpienam pievieno auzu pārslas, laima sulu, medu un samaisa. Atstāj uz 40 minūtēm uzbriest.

Nomizo ābolu un sarīvē uz smalkās rīves. Banānu sablendē. Pievieno biezpiena masai un sajauc mīklu.

Plātī klāj cepampapīru un liek ar karoti mīklas piciņas.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (04.04.2020)
Skatījumu skaits: 440 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0