Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Biezpiena cepumi ar cukura garoziņu
Sastāvdaļas biezpiens - 200 g Pagatavošana Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno mīkstu sviestu un saberž drupačās. Tad pievieno biezpienu un samīca mīklu. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Atdzesēto mīklu izrullē apmēram 1 cm biezumā, pārkaisa ar cukuru un viegli, ar mīklas rullī, iespiež mīklā. Tad sagriež mīklas plāksni nelielos rombiņos. Plātī klāj cepampapīru un mīklas rombiņus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 10-15 minūtes, līdz zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 896 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |