5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Biezpiena cepumi ar cukura garoziņu

Sastāvdaļas

biezpiens - 200 g
milti - 0,75 glāzes
sviests - 80 g
cukurs - 50 g
cepamais pulveris - 1 tējk.

Pagatavošana

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno mīkstu sviestu un saberž drupačās.

Tad pievieno biezpienu un samīca mīklu. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī.

Atdzesēto mīklu izrullē apmēram 1 cm biezumā, pārkaisa ar cukuru un viegli, ar mīklas rullī, iespiež mīklā.

Tad sagriež mīklas plāksni nelielos rombiņos.

Plātī klāj cepampapīru un mīklas rombiņus.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 10-15 minūtes, līdz zeltaini brūni.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (04.06.2018)
Skatījumu skaits: 806 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0