Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sagatavošana milti - 8 ēd.k. Izkausē sviestu, pievieno biezpienam un saputo. Tad pievieno olas dzeltenumus, cukuru, medu un rūpīgi samaisa. Beigās iesijā miltus, cepamo pulveri un sajauc vijīgu mīklu. Uz galda uzsijā miltus un saveļ desiņu un sagriež apmēram 1 cm biezos gabaliņos, mazliet saplacina. Plātī klāj cepampapīru, kārto cepumus un liek uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep 180°C apmēram 20 minūtes zeltaini brūnus. Izceptos cepumus atdzesē. Gatavo glazūru. Atdzisušajiem cepumiem klāj glazūru un atstāj sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 495 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |