Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Biezpiena cukursirsniņas
Sastāvdaļas biezpiens - 450 g Pagatavošana Vienkārši pagatavojami biezpiena cepumi. Izsijā miltus, pievieno vaniļas cukuru, sāli, cepamo pulveri un visu samaisa. Uz rupjas rīves miltos ierīvē aukstu sviestu un saberž, līdz veidojas drumstalas. Beigās pievieno biezpienu un samīca mīklu. Saveļ mīklas bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī. Mīklu izrullē apmēram ½ cm biezumā, ar formiņu spiež sirsniņas un pārkaisa ar cukuru. Plātī klāj cepamo papīru un kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni. | |
Skatījumu skaits: 392 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |