5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Čedaras siera cepumi ar rozmarīnu

Sastāvdaļas

Milti - 300 g
Sviests - 200 g
Piens - 125 ml
Olas - 2 gab.
Čedaras siers - 125 g
Rozmarīns - 1 ēd.k.
Sāls - 1 tējk.
Cepamais pulveris - 2 tējk.

Pagatavošana

Samaisa miltus ar cepamo pulveri, 1 tējkaroti sāls un smalki sasmalcināta svaiga rozmarīna. 

Atdzesētu sviestu sakapā sīkos gabaliņos, pievieno miltu masai un mīca līdz veidojas drupačaina mīkla. 

Pievieno smalki sarīvētu Čedaras sieru, samīca. 

Pievieno olas, pakāpeniski iemaisa pienu un samīca mīklu.  

Sadala mīklu divās daļās, saveļ desiņas un sagriež apmēram centimetru biezās šķēlēs.

Plātī klāj cepamo papīru, kārto cepumus. 

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20 minūtes, līdz zeltaini brūni. 

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (18.02.2021)
Skatījumu skaits: 330 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0