Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Čedaras siera cepumi ar rozmarīnu
Sastāvdaļas Milti - 300 g Pagatavošana Samaisa miltus ar cepamo pulveri, 1 tējkaroti sāls un smalki sasmalcināta svaiga rozmarīna. Atdzesētu sviestu sakapā sīkos gabaliņos, pievieno miltu masai un mīca līdz veidojas drupačaina mīkla. Pievieno smalki sarīvētu Čedaras sieru, samīca. Pievieno olas, pakāpeniski iemaisa pienu un samīca mīklu. Sadala mīklu divās daļās, saveļ desiņas un sagriež apmēram centimetru biezās šķēlēs. Plātī klāj cepamo papīru, kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20 minūtes, līdz zeltaini brūni. | |
Skatījumu skaits: 330 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |