Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Cepumi ''Ābolītis''
Sastāvdaļas sviests - 200 g Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru, sāli un cepamo pulveri. Pievieno krējumu, sviestu un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz stundu. Nomizo ābolus, izgriež serdes un sagriež šķēlītēs. Ņem mīklu, izrullē nelielus, 3-4 mm biezus plācenīšus. Plācenīša viducī liek ābola šķēli. Var papildus ielikt žāvētus augļus, riekstus vai uzbērt cukuru. Saveļ bumbiņu, pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar cukuru. Pannā klāj cepamo papīru, kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 210°C apmēram 25-30 minūtes, līdz zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 345 | |
Komentāru kopskaits: 0 | |