Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas kukurūzas milti - 350 g cukurs pārkaisīšanai Pagatavošana Olu dzeltenumiem pievieno mīkstu sviestu, cukuru un saputo. Pievieno citrona sulu, sarīvētu citrona miziņu un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kartupeļu cieti, iesijā olu masā un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī. No atdzesētās mīklas saveļ nelielas bumbiņas valrieksta lielumā un veido ābolīti. Galos iesprauž krustnagliņas, kas imitēs ābola kātiņu, un apviļā cukurā. Plātī klāj cepampapīru, kārto āboļīšus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 15-20 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 871 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |