Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas cukurs - 150 g Pagatavošana Raugam pielej siltu pienu, pievieno tējkaroti cukura un atstāj uzrūgt. Tikmēr sablendē riekstus, ne pārāk smalki. Ja nav blendera, var sakapāt tāpat ar nazi. Ber riekstus pannā un mazliet apgrauzdē. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olu, samaisa. Pievieno uzrūgušo raugu, samaisa. Pievieno miltus, cieti, riekstus un samīca mīklu. Saveļ bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek uz 5 stundām ledusskapī. Izņem mīklu no ledusskapja un veido bumbiņas, apmēram valrieksta lielumā. Pannā klāj cepamo papīru, kārto kroketes. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 367 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |