Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam ola pārsmērēšanai Pagatavošana Sviestam pievieno miltus, cepamo pulveri un saberž drupačās. Pievieno krējumu, samīca mīklu, ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un sablendē. Iesijā miltus, rūpīgi samaisa. Ņem atdzesēto mīklu, sadala nelielās piciņās un izrullē ovālus. Liek virsū biezpiena pildījumu, aizloka un saspiež maliņas un veido veido banāna formu. Plātī klāj cepampapīru, kārto cepumus ar šuvēm uz leju, pārziež ar sakultu olu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes, līdz zeltaini brūni. Izceptos cepumus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 322 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |