Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas sviests - 150 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pieber pūdercukuru, sāli un saputo, līdz veidojas krēmīga masa. Iesijā miltus un ar dakšiņu samīca, līdz veidojas drupačas. Ber drupačas cepamajā formā un pieblietē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu vēl siltu, tur pat formā, sagriež kvadrātiņos (atdzesētu nebūs tik vienkārši sagriezt) un ļauj atdzist. Atdzesēto biskvītu smērē ar vārīto iebiezināto pienu. Sākumā plānu kārtiņu (lai nosedzas drupačas) ... tad smērē biezāku kārtu. Sastāvdaļas sviests - 150 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pieber pūdercukuru, sāli un saputo, līdz veidojas krēmīga masa. Iesijā miltus un ar dakšiņu samīca, līdz veidojas drupačas. Ber drupačas cepamajā formā un pieblietē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu vēl siltu, tur pat formā, sagriež kvadrātiņos (atdzesētu nebūs tik vienkārši sagriezt) un ļauj atdzist. Atdzesēto biskvītu smērē ar vārīto iebiezināto pienu. Sākumā plānu kārtiņu (lai nosedzas drupačas) ... tad smērē biezāku kārtu. Pārkaisa ar riekstiņiem un liek ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 453 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |