Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam pūdercukurs pārkaisīšanai Pagatavošana Gatavo mīklu. Bļodā ielej krējumu, pievieno izkausētu sviestu, sāli un samaisa. Tad iesijā miltus, cepamo pulveri un samīca mīklu. Pārklāj ar dvielīti un atstāj uz 10 minūtēm. Tikmēr halvu saspaida ar dakšiņu, pievieno 15 g sviesta un samaisa. Mīklu sadala četrās daļās, izrullē apmēram 3 mm biezus apļus un katru sagriež 12 trīsstūrīšos. Uz trīsstūrīša platākā gala liek 3-4 ķiršus, sarullē un mazliet saspiež galus. Uz atlikušajiem trīsstūrīšiem liek halvas pildījumu un arī sarullē. Plātī klāj cepamo papīru un kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes, līdz zeltaini brūni. Bļodā ieber pūdercukuru un apviļā izceptos cepumus. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 398 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |