Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Cukura klinģerīši
Sastāvdaļas olas - 5 gab. Pagatavošana Olām pievieno 350 g cukura un saputo, līdz cukurs izkūst. Pēc tam pievieno miltus, pēc izjūtas, samīca visu, līdz izveidojas pacieta masa (pārāk daudz miltus nevajadzētu pievienot, jo tad nevarēs izveidot formu) Ņem mīklu pa mazai piciņai, izrullē, veido klinģerīšus. Liek klinģerīšus uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru un pārsmērē ar sakultu olu. Liek cepeškrāsnī un cept 180º C līdz zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 634 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |