Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Diētiskie auzu pārslu cepumi ar banāniem un rozīnēm
Sastāvdaļas auzu pārslas - 1 glāze Pagatavošana Auzu pārslas ber bļodiņā, pievieno sagrieztus banānus un saspaida ar dakšiņu, līdz veidojas viendabīga masa. Rozīnēm uzlej siltu ūdeni, nedaudz uzbriedina. Tad notecina ūdeni, pievieno auzu pārslu masai un samaisa. Plātī klāj cepampapīru un ar karoti liek mīklas piciņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni. Aromātiski un vienkārši pagatavojami auzu pārslu cepumi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 787 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |