Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Drupačcepumi ar jāņogu ievārījuma pildījumu
Sastāvdaļas sviests - 200 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru un saputo viendabīgu masu. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un samīca mīklu. Mīklu sadala divās daļās. Vienu mīklas daļu liek saldētavā, uz 15 minūtēm. Otru mīklas daļu izrullē. Plātī klāj cepampapīru, klāj izrullēto mīklas plāksni un pārsmērē ar ievārījumu. Izņem no saldētavas atdzesēto mīklu un uz rupjās rīves sarīvē tieši uz ievārījuma kārtas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-40 minūtes, līdz zeltaini brūns. Griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 376 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |