5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Gaisīgi šokolādes cepumi ar putukrējuma pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 100 g
cukurs - 110 g
1 ola
milti - 150 g
kakao - 65 g
cepamais pulveris - 1 tējk.
vaniļas cukurs - 1 tējk.
piens - 100 ml.

Krēmam
saldais krējums (33-35%) - 200 ml 
pūdercukurs - 2½ ēd.k.

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo.

Pievieno olu un vēlreiz saputo.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kakao, vaniļas cukuru, pievieno sviesta masai, pakāpeniski lej pienu un samaisa mīklu.

Plātī klāj cpampapīru un ar karoti liek nelielus mīklas plācenīšu.


 
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 10-12 minūtes.

Izceptos cepumus atdzesē.

Pagatavo krēmu.

Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru un saputo stingrās putās. Liek konditorejas maisiņā, uzspiež kārtu krēma uz viena cepuma un liek virsū otru cepumu. Liek uz stundu ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (15.07.2021)
Skatījumu skaits: 414 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0