Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas sviests - 30 g Pārkaisīšanai Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē 110 g tumšās šokolādes un sviestu, atdzesē. Bļodā iesit olu, pievieno cukuru un saputo. Tad pievieno izkausēto šokolādes masu un rūpīgi izmaisa. Atlikušos 70 g šokolādes smalki sasmalcina, pievieno mīklai, samaisa. Miltiem pievieno cepamo pulveri, sāli, sajauc, iesijā šokolādes masā un samaisa mīklu. Pannā klāj cepamo papīru un ar ēdamkaroti liek mīklas plācenīšus, pāris centimetrus vienu no otra. Pa virsu pārkaisa ar sasmalcinātus riekstiem un šokolādi. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 20 minūtes. Vienkārši un ļoti garšīgi cepumi šokolādes cienītājiem. No šī izejvielu daudzuma sanāks 12 burvīgi cepumi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 411 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |