Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Gardie ķirbju cepumi
Sastāvdaļas ķirbis - 500 g Pagatavošana Ķirbi sarīvē uz rupjās rīves, liek uz pannas un cep izkausētā sviestā. Kad ķirbis nedaudz apcepies, pieber pusi no cukura un turpina cept, līdz ķirbis nedaudz karamelizējas. Ķirbi pārkaisa ar kanēli un atdzesē. Ķirbja masai pieliek olu, atlikušo cukuru, cepamo pulveri, miltus, sasmalcinātus riekstus un sajauc mīklu. Klāj plātī cepampapīru un ar karoti liek nelielas mīklas piciņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170ºC zeltaini brūnus. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1320 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |