Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Itāļu riekstu cepumi
Sastāvdaļas milti - 1 glāze Pagatavošana Bļodā iesit olas, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Miltiem pievieno cepamo pulveri, sajauc un pievieno olu masai. Visu samaisa, lai veidojas vienveidīga masa. Pievieno konjaku un riekstus, vēlreiz visu samaisa. Ietauko cepamo formu ar sviestu vai margarīnu un lej cepumu mīklu. Liek cepeškrāsnī, cep 200°C apmēram 35 minūtes, līdz paliek zeltaini brūns un ir gandrīz gatavs. Ņem izcepto pīrāgu no cepeškrāsns, uzgāž uz dēlīša un sagriež šķēlītēs. Sagrieztās šķēlītes kārto uz plāts un vēl pacep 40-50°C pāris minūtes, lai paliek kraukšķīgi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 432 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |