5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Kanēļa sirsniņcepumi no alus mīklas

Sastāvdaļas

sviests - 180 g
milti - 2,5 glāzes
alus - 0,5 glāze
cukurs - 1/3 glāzes
kanēlis - 1 tējk.
magoņu sēkliņas - 1 tējk.

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno miltus un saberž drupačās.

Pielej alu un samīca mīklu. Ja mīkla sanāk pārāk lipīga, pievieno vēl nedaudz miltu.

Izrullē apmēram 0,5 cm biezu mīklas plāksni un ar formiņu izspiež cepumus.

1/2 cukura sajauc ar kanēli, otru pusi cukura sajauc ar magoņu sēkliņām.

Plātī klāj cepampapīru un kārto cepumus. Daļu cepumu pārkaisa ar kanēļa maisījumu, pārējos ar magoņu sēkliņu maisījumu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (27.06.2018)
Skatījumu skaits: 800 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0