Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Kanēļa sirsniņcepumi no alus mīklas
Sastāvdaļas sviests - 180 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno miltus un saberž drupačās. Pielej alu un samīca mīklu. Ja mīkla sanāk pārāk lipīga, pievieno vēl nedaudz miltu. Izrullē apmēram 0,5 cm biezu mīklas plāksni un ar formiņu izspiež cepumus. 1/2 cukura sajauc ar kanēli, otru pusi cukura sajauc ar magoņu sēkliņām. Plātī klāj cepampapīru un kārto cepumus. Daļu cepumu pārkaisa ar kanēļa maisījumu, pārējos ar magoņu sēkliņu maisījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 857 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |