Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas cepumi - 300 g Pagatavošana Biezpienu izberž caur sietu. Pievieno pūdercukuru, sviestu un rūpīgi samaisa. Masu sadala 2 vienādās daļās. Vienai daļai pievieno kakao un samaisa. Otru mīklas daļu sadala 3 vienādās daļās. Vienā trešdaļā iemaisa sasmalcinātus riekstus. Pārējās divās trešdaļās saberztus cepumus. Rezultātā iegūtas trīs dažādas masas – lielākā ar kakao, vidējā ar cepumiem, mazākā ar riekstiem. No biezpiena riekstu masas veido nelielas bumbiņas, kuras ietin biezpiena cepumu masā un arī veido bumbiņas, kuras, savukārt, ietin biezpiena kakao masā. Izveidotās bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās un liek ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 390 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |