5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Klasiskie alus cepumi

Sastāvdaļas

400 g miltu
250 g sviesta
cukurs
viena ola
250 ml gaišā alus

Pagatavošana

Izsijā miltus, izveido tajos bedrīti, pievieno gabaliņos sakapātu sviestu un bedrītē ielej alu. Visu samīca un atdzesē ledusskapī 1 stundu. 

Tad mīklu izrullē, sagriež standziņās, liek uz plāts, apsmērē ar olu un apkaisa pēc patikas ar cukuru vai nagoņu sēkliņām. 

Cep 180ºC apmēram 20 minūtes.

Ļoti maigi cepumi, paši mutē kūst!

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (15.06.2020)
Skatījumu skaits: 937 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0