5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Kokosriekstu cepumi ar šokolādes glazūru

Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 120 g
cukurs - 50 g
kokosriekstu skaidiņas - 50 g
piens - 25 ml.
milti - 150 g
cepamais pulveris - 1 tējk.

Glazūrai
saldais krējums - 25 ml.
šokolāde - 50 g

Pagatavošana

Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Tad pievieno pienu, kokosriekstu skaidiņas un saputo krēmīgā masā.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, piesijā sviesta masai un samīca mīklu.

Saveļ ruleti, ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī.

Atdzesēto mīklu sagriež 1 cm biezās šķēlītēs.

Plātī klāj cepamo papīru un kārto cepumus.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes.

Cepumus atdzesē, tikmēr pagatavo glazūru.

Uzkarsē saldo krējumu, pievieno sasmalcinātu šokolādi un, nepārtraukti maisot, karsē uz nelielas uguns, līdz masa sabiezē.

Dekorē cepumus ar šokolādes masu.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (12.03.2020)
Skatījumu skaits: 408 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0