Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Kraukšķīgas vafeles ar Ricotta krēmu
Sastāvdaļas sviests - 100 g Krēmam Pagatavošana Pagatavo mīklu. Olām pievieno cukuru un saputo. Tad pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Beigās iesijā miltus un samaisa mīklu. Pagatavo krēmu. Ricotta sieram pievieno cukuru un nedaudz uzputo. Saputo saldo krējumu, pievieno siera masai un samaisa. Krēmu sadala divās daļās. Pusei krēma pievieno kakao un labi samaisa. Uzkarsē vafeļu cepamo pannu, ar karoti liek mīklu, cep 3-5 minūtes zeltaini brūnu, vēl karstu ātri sarullē caurulītes un atdzesē. Kad vafeles atdzesētas, liek krēmu konditorejas maisiņā un pilda no abiem galiem vafeļu caurulītēs. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 414 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |