5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Mafini ar āboliem un kanēli

Sastāvdaļas

milti - 300 g
brūnais cukurs - 100 g
cepamais pulveris 2 tējk.
šķipsniņa sāls
kefīrs - 225 g
soda - ½ tējk.
augu eļļa - 60 ml
ciedru rieksti - 100 g
1 ola
kanēlis - 1 tējk.
2 āboli

Pagatavošana

Kefīram pievieno olu, eļļu un labi samaisa.

Miltus sajauc ar cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli. Iesijā kefīra masā un samaisa viendabīgu masu.

Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielos kubiciņos un iemaisa mīklā.

Sasmalcina riekstus un iemaisa mīklā.

Lej mīklu formiņās un pārkaisa ar kanēli.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 25 minūtes.

Ja vēlas, izceptos mafinus pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (21.01.2020)
Skatījumu skaits: 1441 | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0