Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Mafini ar āboliem un kanēli
Sastāvdaļas milti - 300 g Pagatavošana Kefīram pievieno olu, eļļu un labi samaisa. Miltus sajauc ar cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli. Iesijā kefīra masā un samaisa viendabīgu masu. Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielos kubiciņos un iemaisa mīklā. Sasmalcina riekstus un iemaisa mīklā. Lej mīklu formiņās un pārkaisa ar kanēli. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 25 minūtes. Ja vēlas, izceptos mafinus pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1441 | |
Komentāru kopskaits: 0 | |