Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Mājas krējuma cepumi
Sastāvdaļas milti - 320 g Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, sāli un cepamo pulveri. Pievieno, gabaliņos sagrieztu, aukstu sviestu un saberž drupačās. Tad pievieno olu, krējumu, samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē, liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Atdzesēto mīklu izrullē, apmēram 0,5 cm biezu. Sagriež trīsstūrīšos. Plātī klāj cepampapīru, kārto cepumus. Pārsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar cukuru. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180° C apmēram 15-20 minūtes, līdz zeltaini brūni. Izceptos cepumus pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 746 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |