Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas šokolāde - 50 g cukurs un pūdercukurs apviļāšanai Pagatavošana Šokolādei pievieno sviestu un karsē karstā ūdens peldē, līdz šokolāde izkususi un veidojas vienveidīga masa. Tad pievieno liķieri, samaisa un atstāj dzesēties. Olas baltumam pievieno cukuru un saputo stingrās putās. Pievieno atdzisušajai šokolādes masai un lēnām samaisa. Noloba mandeles un sablendē. Sajauc miltus, cepamo pulveri, samaltās mandeles, kakao un garšvielas. Pievieno šokolādes masai un samaisa. Liek uz 2 stundām ledusskapī. Kad mīkla sastīvējusi, veido nelielas bumbiņas. Katru bumbiņu apviļā cukurā. Un pēc tam pūdercukurā. Plātī klāj cepamo papīru, kārto cepumus un cep 180°C apmēram 12 minūtes. Izceptos cepumus atdzesējam, vāram tēju un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 363 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |