Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Mandeļu vafeles ar putukrējuma pildījumu
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam tumšā šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Katliņā izkausē sviestu, medu un cukuru. Noņem no uguns, pievieno pienu, samaltas mandeles, miltus un samaisa mīklu. Plātī klāj cepampapīru, ar karoti lej mīklu un veido 6 plānus plācenīšus, atstatus vienu no otra. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 6-7 minūtes zeltaini brūnus. Izceptās vafeles uzreiz sarullē un atdzesē. Kad vafeles atdzisušas, pagatavo krēmu. Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru un saputo stingrās putās. Liek konditorejas maisiņā un pilda vafelēs. Dekorē ar izkausētu šokolādi. | |
Skatījumu skaits: 876 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |