5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Medus koržiki

Sastāvdaļas

2 olas
brūnais cukurs - 100 g
augu eļļa - 80 ml
medus - ½ glāze
milti - 310 g
cepamais pulveris - 1 tējk.
kanēlis - ½ tējk.
šokolāde dekorēšanai

Pagatavošana

Olām pievieno medu, brūno cukuru, augu eļļu un sakuļ.

Miltiem pievieno cepamo pulveri, kanēli, iesijā olu masā un samīca mīklu. Mīkla jāsanāk lipīgai.

Plātī klāj cepampapīru. Samitrina rokas un no mīklas veido bumbiņas, apmēram 3 cm.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 C, apmēram 12-14 minūtes. 

Izceptos koržikus atdzesē un dekorē ar izkausētu šokolādi.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (24.02.2021)
Skatījumu skaits: 549 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0