5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Milānas šokolādes cepumi

Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 170 g
pūdercukurs - 315 g
6 olu baltumi
vaniļas cukurs - 2 ēd.k.
citrona sula - 2 ēd.k.
milti - 185 g

Krēmam
saldais krējums - 1 glāze
šokolāde - 150 g

Pagatavošana

Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru un saputo.

Pievieno olu baltumus, vaniļas cukuru, citrona sulu un saputo.

Iesijā miltus un samaisa.

Liek mīklu konditorejas maisiņā, klāj plātī cepamo papīru un veido garenus, apmēram 3 cm garus, cepumus.

Liek uzkarsētā cepeškrāsni un cep 180°C apmēram 10 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.

Izceptos cepumus atdzesē. Tikmēr pagatavo krēmu.

Lej katliņā saldo krējumu, pievieno sasmalcinātu šokolādi un, nepārtraukti maisot,  karsē uz nelielas uguns, līdz veidojas viendabīga masa.

Krēmu nedaudz padzesē, smērē uz cepuma un liek virsū otru cepumu, ļauj krēmam sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (12.02.2020)
Skatījumu skaits: 441 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0