Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas milti - 340 g Glazūrai Pagatavošana Miltus sajauc ar pūdercukuru, cepamo pulveri un garšvielām. Pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu sviestu un saberž drupačas. Tad pievieno olu, olas dzeltenumu, pienu un samīca mīklu. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Atdzesēto mīklu izrullē, apmēram 5-7 mm biezu. Ar formiņu vai glāzi spiež apaļus cepumus. Plātī klāj cepampapīru, kārto cepumus. Sakuļ olu, pārsmērē cepumus. Ļauj apkalst un pārsmērē vēlreiz. Ar dakšiņu uz cepumu virsmas veido zīmējumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 18-20 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 913 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |