Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Paši kraukšķīgākie auzu pārslu cepumi ar riekstiem
Sastāvdaļas cukurs - ½ glāze Gatavošana Auzu pārslas ber pannā, pievieno sviestu un apcep zeltainas. Olām pievieno cukuru un saputo. Pievieno auzu pārslām un samaisa. Pievieno sēklu-riekstu maisījumu un samaisa. Nesatraucieties, ja masa pavisam nav līdzīga mīklai, tā sakusīs kopā. Plātī klāj cepamo papīru, ar karoti liek mīklu un nedaudz piespiež. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cept 180ºC apmēram 15 minūtes, līdz zeltaini brūni. Izceptos cepumus atdzesē vismaz 7 minūtes. Ātri un kraukšķīgi cepumi! Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 460 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |