Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Piena koržiki
Sastāvdaļas sviests - 95 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Bļodiņā iesit olu, sakuļ. Pusi sakultās olas atstāj pārziešanai, pusi pievieno sviesta masai. Tad pievieno pienu un saputo krēmīgā masā. Miltiem pievieno cepamo pulveri, sodu, samaisa, ber sviesta masā un samīca mīklu. Uz galda uzbārsta miltus, izrullē mīklu 6-7 mm biezu un spiež koržikus apmēram 8-9 cm diametrā. Pannā klāj cepamo papīru, kārto koržikus, pārsmērē ar sakulto olu. Liek cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 10-12 minūtes, līdz zeltainu brūni. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 382 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |