5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Saldie koržiki ar kukurūzas pārslām

Sastāvdaļas

Kukurūzas pārslas - 1 glāze
Olas baltums
Cukurs 75 g
Vaniļas cukurs - 1 tējk.

Pagatavošana

Aukstu olas baltumu saputo stingrās putās.

Cukuru sajauc ar vaniļas cukuru un pakāpeniski pievieno saputotajam olas baltumam un   turpina putot.

Pievieno kukurūzas pārslas un visu rūpīgi samaisa.

Pannā klāj cepamo papīru un ar ietaukotu karoti (lai masa nelīp pie karotes) liek cepumu masu un veido mazus plācenīšus.

Liek cepeškrāsnī un cep 140°C apmēram 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (13.06.2020)
Skatījumu skaits: 373 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0