Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sāļie cepumi ar parmezāna sieru
Ļoti garšīgi sāļie cepumi bez olām. Sastāvdaļas sviests — 80 g Pagatavošana Miltiem pievieno mīkstu sviestu, sāli, piparus, smalki rīvētu parmezāna sieru un samīca mīklu. Izrullē mīklu apmēram 5mm biezumā un ar formiņām spiež cepumiņus. Uz plāts klāj cepamo papīru, liek cepumus. Cepumu virsmu mazliet saslapina ar ūdeni, lai labāk pieliptu garšvielas. Pēc izvēles pārkaisa ar garšvielām un sasmalcinātiem ciedru riekstiem vai rozmarīnu. Liek cepties 180°C apmēram 10 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 869 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |