5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Sāļie cepumi ar parmezāna sieru

Ļoti garšīgi sāļie cepumi bez olām.

Sastāvdaļas

sviests — 80 g
milti — 125 g
parmezāna siers — 100 g
šķipsniņa sāls
šķipsniņa melno piparu
šķipsniņa muskatriekstu
rotāšanai — ciedru rieksti, sāls, dažādi pipari, rozmarīns

Pagatavošana

Miltiem pievieno mīkstu sviestu, sāli, piparus, smalki rīvētu parmezāna sieru un samīca mīklu. 

Izrullē mīklu apmēram 5mm biezumā un ar formiņām spiež cepumiņus.

Uz plāts klāj cepamo papīru, liek cepumus. Cepumu virsmu mazliet saslapina ar ūdeni, lai labāk pieliptu garšvielas. Pēc izvēles pārkaisa ar garšvielām un sasmalcinātiem ciedru riekstiem vai rozmarīnu.

Liek cepties 180°C apmēram 10 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (06.02.2018)
Skatījumu skaits: 869 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0