Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Siera nūjiņas no Gruzijas
Sastāvdaļas milti - 500 g Pagatavošana Siltā pienā izšķīdina raugu, pievieno medu un liek siltumā, līdz veidojas putu ''cepurīte''. Sarīvē sieru, pievieno izkausētu sviestu, sīki sagrieztus zaļumus, sāli, miltus un sajauc mīklu. Pārklāj ar dvieli un liek siltumā uzrūgt apmēram 1-1,5 stundas. Šajā laikā mīklu vēl divas reizes samīca. Gatavo mīklu izrullē pus centimetru biezu, sagriež 10 cm garās strēmelēs. Katru strēmeli sagriež spirālē. Liek nūjiņas uz pannas, pārsmērē ar sakultu olas un piena maisījumu. Cep 210°C apmēram 10-15 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 418 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |