Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas Mīklai Glazūrai 2 banāni Pagatavošana Miltus sajauc ar cepamo pulveri, cukuru, vaniļas cukuru, citrona sarīvētu citrona miziņu, pievieno aukstu sviestu un saberž drupačās. Pielej 3 ēdamkarotes piena un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī atdzesēties. Atdzesēto mīklu izrullē apmēram 0,5 cm biezumā un sagriež vienādos taisnstūros. Plātī klāj cepampapīru un kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-12 minūtes. Izceptos cepumus noņem no plāts un ļauj atdzist. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu un maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Nomizo banānus un sagriež gabalos (tā, lai var uzlikt uz cepuma). Atdzesētos cepumus liek uz cepampapīra, liek uz kara banāna gabalu un bagātīgi pārlej ar šokolādes glazūru. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī sastīvēt. Kad tumšā šokolādes glazūra nedaudz sastīvējusi, izkausē balto šokolādi, dekorē cepumus un liek atkal ledusskapī, līdz šokolādes glazūra pilnībā sastīvējusi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 418 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |