Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas sviests - 200 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, olu, sāli un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā saputotajā masā un samīca mīklu. Ietin mīklu pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. No atdzesētās mīklas izrullē 6-7 biezu plāksni, ar formiņu spiež apmēram 8 cm lielus apļus un viducī, ar mazāku formiņu, izspiež apmēram 2 cm lielu aplīti. Sagatavotos gredzenus kārto uz paplātes un liek uz 20 minūtēm saldētavā. Plātī klāj cepampapīru, kārto atdzesētos gredzenus, pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar zemesriekstiem. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 12-15 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 984 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |