Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas milti - 300 g Glazūrai šokolāde - 100 g Pagatavošana Izkausētam sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno olu, saputo. Pievieno izkausētu šokolādi, miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli un samīca mīklu. No mīklas veido mazas bumbiņas, mazliet saplacina, viducī iespiež bedrīti un uzliek ķirsi. Pannā klāj cepamo papīru, kārto cepumus un cep 200°C apmēram 10 minūtes. Kad cepumi atdzisuši, pagatavo šokolādes glazūru. Katram cepumam pārlej apmēram vienu tējkaroti šokolādes glazūru un liek, lai sacietē. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 331 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |