Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sviesta cepumi ar rozīnēm un rumu
Sastāvdaļas smalki sagrieztas rozīnes - ¼ glāze Pagatavošana Rozīnēm uzlej rumu un atstāj uz stundu uzbriest. Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru un saputo. Tad pievieno olu, vaniļas esenci un vēlreiz labi saputo. Iesijā miltus un samaisa mīklu. Rozīnes sagriež, pievieno mīklai un samaisa. Liek mīklu konditorejas maisiņā un spiež uz ietaukotas cepamās pannas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 6-8 minūtes, līdz maliņas zeltaini brūnas. Izceptos cepumus ar nazi noņem no pannas un liek uz restītēm dzesēties. Cepumi sanāk plāni un aromātiski, ar kraukšķīgu maliņu. Ļoti labi garšo ar vaniļas saldējumu un kafiju. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 488 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |