Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas sviests - 110 g šokolāde - 80 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru un saputo. Pievieno olu un vēlreiz saputo. Pievieno vaniļas cukuru, sāli, kukurūzas cieti un samaisa. Beigās iesijā miltus un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. No atdzesētās mīklas saveļ nelielas bumbiņas, saplacina un veido ovālas formas cepumus. Cepuma vienā galā iespiež ar dakšiņu un kārto uz plāts. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10 minūtes. Izceptos cepumus atdzesē. Uz vienas cepuma pusītes smērē džemu (kāds nu kuram labāk garšo) un liek virsū otru cepumu, viegli saspiež. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Ņem cepumu, līdz pusei iemērc šokolādē un liek uz cepampapīra sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1029 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |