Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas Zemesriekstu masai Šokolādes krēmam Pagatavošana Ātri pagatavojami cepumi bez cepšanas. Pagatavo zemesriekstu masu. Cepumus salauž mazos gabaliņos. Formā ieklāj cepamo papīru vai foliju. Izkausētajā šokolādes masā iejauc riekstu sviestu, cepumus un rūpīgi samaisa. Masu lej formā, izlīdzina un liek ledusskapī uz 30 minūtēm sastingst. Pagatavo šokolādes krēmu. Sasmalcinātu šokolādi un sviestu pievieno uzkarsētajam krējumam un maisa, līdz šokolāde izkususi un veidojas viendabīga masa. Izņem no ledusskapja sacietējušo zemesriekstu masu un pārlej ar šokolādes masu, izlīdzina un liek ledusskapī uz stundu sacietēšanai. Sacietējušo biskvītu sagriež kvadrātiņos un var cienāties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 453 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |