Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi |
Ātrais kefīra kēkss ar rozīnēm
Sastāvdaļas kefīrs - 1 glāze Pagatavošana Rozīnēm uzlej karstu ūdeni un ļauj 20 minūtes uzbriest. Kefīram pievieno pievieno sodu, samaisa un atstāj uz pāris minūtēm. Olām pievieno cukuru, sāli un saputo. Tad pievieno eļļu un vēl nedaudz saputo. Saputotajai olu masai pievieno kefīru, sarīvētu apelsīna miziņu un samaisa. Pakāpeniski iesijā miltus un sajauc mīklu. Uzbriedinātajām rozīnēm nolej ūdeni, nosusina, pievieno mīklai un samaisa. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 30-35 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1834 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |