Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi |
Biezpiena kēkss ar vārītā iebiezinātā piena pildījumu
Sastāvdaļas sviests - 100 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo. Pievieno olas un vēlreiz saputo. Tad pievieno biezpienu, vaniļas cukuru un labi samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu. Ietaukotās formiņās klāj mīklas kārtu, viducī liek divas ēdamkarotes iebiezinātā piena, pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem un pārklāj ar mīklas kārtu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes, līdz zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1172 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |