Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi |
Sastāvdaļas milti - 130 g Pagatavošana Papriku un kabaci sagriež kubiciņos, ber pannā, pielej nedaudz eļļas un apcep, apmēram 2 minūtes. Sarīvē sieru, zaļumus sasmalcina. Olīvas pārgriež uz pusēm, kaltētos tomātus sasmalcina. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli, cukuru, pielej sakultas olas un samaisa. Tad pievieno sieru, olīvas, kaltētos tomātus, čili piparus, olīveļļu, ar spiedi piespiež ķiploku un visu labi samaisa. Beigās pievieno apceptos dārzeņus, zaļumus un samaisa mīklu. Lej mīklu cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180ºC apmēram 45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 834 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |