Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Kēksi |
Gardais rozīņu kēkss
Sastāvdaļas margarīns - 150 gr. Pagatavošana Sakuļ cukuru ar margarīnu. Pa vienai pievieno olas un sakuļ. Pievieno masai sarīvētu citrona miziņu, piespiež citrona sulu. Pievieno kefīru un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un pievieno masai. Rūpīgi samaisa. Kad mīkla kļuvusi viendabīga, pievieno nomazgātas, miltos apviļātas rozīnes un atkal mīklu izjauc. Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, lej mīklu un cep 190° C apmēram 30 min. līdz gatavs. Gatavo kēksu atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1002 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |